Tips oss

Noen kjappe søk på nettet avslører at det ikke bare er oss som har vært utsatt for DanCenters arroganse og elendige kundebehandling.

 Har du en blogg som forteller om dette, eller vet du om andre lignende sider på nettet? Send en link til eller et tips til aldrimerdancenter[at]yahoo.com.

Reklamer

6 Responses to Tips oss

 1. kariann sier:

  Hei.

  Vi er på ferie i danmark nå og har leid hus av dansenter. Det er dårlig standard, møkette svomebasseng, dusj og ødelagte hage møbler. Vi var innom dansenter to dager etter ankomst for det var stengt søndagen. Der møtte vi en mann som var utrolig arrogant. Det var våres feil att vi ikke hadde ringt med engang så de kunne kommet og vaske. Nye hage møbler var bestillt men det hjelper jo ikke oss. Grillen hadde stått siden i fjor sommer så den måtte vi vaske. ALDRI MER DANSENTER……..

 2. aldrimerdancenter sier:

  Kariann: Jeg kjenner meg svært godt igjen i det du skriver. Arrogansen man møter hos DanCenter når det oppstår problemer, kan knapt beskrives!

 3. karen christiansen sier:

  hei

  Vi har hatt vår hidtil dårligste ferie, og det skyles dancenter, huset vi leide på nettet svarte ikke til virkelighet, vi ringte vg og de sendte en fotograf fra ekstrabladet han trodde ikke sine egne øyne, vi har akkurat avsluttet ferien og saken med dancenter for oss er helt fersk vi har lagt inn kriftlig klage til dancenter men vår sak er ennå ikke avsluttet, vi ønsker at hvis fler henvender seg til avisen og forteller sin historie er det en større mulihet for at den vil bli skrevet.
  Vi skal etter hvert lage en blogg med bilder og opptak av samtale med reprensentant fra dancenter. Det er direkte svindel det de driver med, og vi føler at eiere av deres sommehus ikke er et hakk bedre.

  Mvh Christiansen

 4. aldrimerdancenter sier:

  Karen: Lykke til – jeg håper virkelig du kommer noen vei med saken din! Det er forøvrig veldig bra om du i tlllegg lager en blogg med dine erfaringer. DanCenter lever jo høyt på at de aller fleste ikke er klar over dette firmaets metoder og (manglende) forretningsmoral.

 5. Birgitte Ekle sier:

  Vi slutter os til aldrimerdancenter. Vi lejede hus i sommer (2011) med masse mangler og blev mødt af et arrogant lokalkontor, da vi påpegede forholdene.
  Sendte klage til hovedkontoret i København med mange klagepunkter.
  Intet blev taget til følge men helt afvist.
  Vi anbefaler ingen at leje sommerhus hos DanCenter!

  • aldrimerdancenter sier:

   Birgitte: Dessverre er din opplevelse som Dancenter-kunde helt ‘normal’ for dette firmaet. Jeg antar at jurister er en av selskapets største arbeidstakergrupper, og kundene… ja de er faktisk fienden!
   Takk for at du delte din erfaring. Og så gjelder det bare å styre unna DanCenter i fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: