Aldri mer DanCenter 2010

I skrivende stund er det 3 år siden DanCenter bidro til å forsure vår ferie i Gilleleje på grunn av sin grådighet, arroganse og uhøflige opptreden. Vi opprettet bloggen den gang mest for å avreagere, og for å advare andre mot dette kundefientlige selskapet. At bloggen fortsatt lever har flere årsaker:

  • Vi har hele tiden hatt en jevn strøm av lesere, men aldri flere enn nå. Dette er dårlig PR for DanCenter og nettopp hva vi ønsker å oppnå!
  • Ingen ting tyder på at DanCenter har forbedret seg. Vi får stadig tips om andres negative DanCenter-opplevelser. Eksempel: en dansk forbrukerside ved navn Trustpilot.
  • Eieren av huset vi leide, har faktisk meldt seg med en kommentar på bloggen. Interessant nok virker han negativ til nordmenn i sin allminnelighet og skriver bl.a. ”Hvorfor sviner nogle Nordmænd mere end andre folkeslag… osv.” Les kommentaren fra huseier Bo Andersen.
  • DanCenter leier faktisk ut det famøse huset fortsatt, klassifiserer det som *5 stjernes* og til skyhøy pris! Freidigheten er stor. Den siste norske leietakeren har også meldt seg med en kommentar, og kan bl.a. fortelle at nordmenn kreves for 5000 kr høyere ukeleie enn dansker(!)

Les mer om hensikten med denne bloggen.

Reklame

One Response to Aldri mer DanCenter 2010

  1. Gro sier:

    Hei. Nå vet jeg ikke om denne bloggen fortsatt er i drift, men jeg tar sjansen på å legge igjen en kommentar og stille et spørsmål. I skrivende stund jobber vi for å få kompensert noe av det vi betalte for feriehus på Fjellerup strand, mye av samme årsak som dere i sin tid. Men jeg har ikke vært borti maken til dårlig service. Vi kontaktet dem flere ganger under oppholdet uten at de fulgte opp og vi har ikke fått svar på skriftlig klage som vi sendte rett etter at vi kom hjem. Er det hovedkontor hvor man kan henvende seg? Hvor tar man det videre når det lokale kontoret ikke en gang svarer? Takknemlig om noen har noen tips!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: