Lokalkontoret – det første møtets «sødme»

Mandag etter vår ankomst var vår første mulighet til å klage på forholdene. Vi møtte opp på Det lokale DanCenter-kontoret i Gilleleje der vi ba om at en representant kom for å se på huset. Oppførselen til Gilleleje-kontorets daglige leder var sjokkerende arrogant og uten interesse for å hjelpe oss som kunde. Det var umulig for ham å komme og se huset samme dag, til tross for at det lå 5 minutters kjøring unna DanCenter-kontoret.

Han foreslo derimot at vi skulle sitte og vente på ham tirsdag uten nærmere tidsangivelse. Vi forklarte at vi ikke ønsket å bruke av ferien vår til å sitte i et hus og vente på hans ankomst. Til slutt gikk ham med på å angi et timesintervall der han skulle dukke opp. Han nektet også å oppgi sitt navn(!).

Etter dette ubehagelige møtet var vi ikke i tvil om at DanCenter var totalt uinteressert i vårt problem. Tvert i mot,  vi ble tydeligvis ansett som brysomme kunder. Opplevelsen var såpass spesiell at vi valgte å ringe hovedkontoret i København for å fortelle hvordan vi ble møtt av deres lokalkontor.

DanCenters lokalkontor i Gilleleje

DanCenters lokalkontor i Gilleleje.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: