Velkommen til Aldri mer DanCenter

Innholdet her vil vi bygge opp i dagene som kommer. I første omgang kan du lese hvorfor vi har opprettet denne bloggen.

6 Responses to Velkommen til Aldri mer DanCenter

 1. […] Oppdatering: Det er flere som har problemer med Dancenter. […]

 2. bo andersen sier:

  Kære Nordmænd.

  Hvorfor sviner nogle Nordmænd mere end andre folkeslag, der har lige været Nordmænd og lejet Arent Hansens vej 5, grillen er møgbeskidt og trækul ligger på fliserne i gårdhaven hvor man har jokket på dem, opvaskemaskinen er ikke tømt osv, børn har levet stensætninger i haven, men glemt at lægge stene på plads igen, der var klage fra lejer over rengøringen, og straks var vi der med 3 rengøringsassistenter samt jeg, men vi kunne ikke komme til for alt ragelse der var smidt overalt, da lejerne havde vendt deres kufferter med bunden i vejret.
  Tænk i kan nægte at leje huset, men vi kan ikke nægte at leje det ud til jer.

  • Norsk Leietager sier:

   Kjære utleier av Arent Hansens vej 5, Bo Andersen.

   Som representant for de tre familiene som leide huset fram til 23. juli i år ber jeg om unnskyldning for at vi hadde rotet det til med våre egne klær på soverom og i ganger i en slik grad at dere ikke kom fram til badene og fikk vasket dem, som vi hadde bedt om. Hvis dere hadde kommet i tidsrommet som var avtalt (mellom klokken 17 og 19) kunne vi ha hjulpet til med å bane vei gjennom de norske plaggene. Grunnen til at det lå klær i gangen var forøvrig at flyve-maurene (myrer) som myldret på begge badene også holdt til på det ene soverommet.

   Du bør dessuten tipse dine tre rengjøringsassistenter om at de har glemt å vaske badene skikkelig de siste årene.

   Vi har muligens misforstått det med oppvaskmaskinen. Det beklager jeg. Vi forsto det som at det var greit å la den siste oppvasken gå når vi dro, ut fra det som sto i DanCenter-permen. Det var slik oppvaskmaskinen møtte oss da vi kom også, men da hadde dere kanskje bare glemt å rydde ut av den før vi kom?

   Når det gjelder barna som har lekt med steiner, så trodde jeg først du mente at de hadde tatt av de mange løse steinhellene som ligger i gårdhaven, men så skjønte jeg at du mente de knuste hellebitene som ligger i den store, svarte butten rett ved inngangen til gårdhaven. Jeg var personlig rundt på tomten før vi dro for å sørge for at vi forlot stedet som vi fant det. Blant annet bar vi alle de hvite plast-stolene på plass, unntatt de to ødelagte som jeg lot stå på plenen der vi fant dem da vi kom. Steinene du viser til så jeg ikke, kanskje fordi jeg fortsatt var så fascinert av den enorme mobilmasten du har tillatt oppført der det kunne ha vært plen. Jeg beklager at dette ikke ble ryddet opp.

   Vi rengjorde utegrillen da vi dro. Det var kanskje svinete nordmenn som leide huset før oss også, ettersom grillen var ti ganger mer skitten da vi kom enn da vi dro. Uansett beklager jeg at vår rengjøring ikke svarte til dine forventninger.

   Vi har ikke brukt utepeisen, men det lå en god del trekull og annet der da vi kom. Det er mulig barna har tatt noe trekull og lagt det fra seg uten at vi har sett det. Det vil jeg også beklage.

   Jeg håper at vårt besøk ikke har vært til for stor byrde for deg. Det er sikkert en trøst for deg å vite at vi nordmenn betaler 5000 kroner mer enn dansker for en ukes opphold i huset ditt?

   • aldrimerdancenter sier:

    Det er ganske fantastisk at DanCenter leier ut dette huset som *femstjerners* til blodpris fortsatt. Det krever stor grad av frekkhet å gjøre det!
    Den ufattelig høye mobilmasten som står klemt inntil huset ‘imponerte’ også oss. Den er selvsagt behendig ikke-med på bildene i DanCenters glossy presentasjon av huset.
    5000 kroner mer å betale for nordmenn enn dansker? Ja, det høres ut som DanCenter! Men hvilken logikk som ligger til grunn, er vanskelig å si…

 3. aldrimerdancenter sier:

  @Bo Andersen: Din generalisering overfor nordmenn – som du tydeligvis ikke liker – taler for seg!

  Kanskje du skulle kontakte dansk reiselivsnæring som tungt markedsfører at ‘Det er deilig å være norsk i Danmark’? Hvis markedsføringen dempes noe, kan det jo bli færre av oss der nede… 😉

 4. […] Eieren av huset vi leide, har faktisk meldt seg med en kommentar på bloggen. Interessant nok virker han negativ til nordmenn i sin allminnelighet og skriver bl.a. ”Hvorfor sviner nogle Nordmænd mere end andre folkeslag… osv.” Les kommentaren fra huseier Bo Andersen. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: